Hvordan er du SAMMEN med dine tanker?

2024-03-25

Hvordan er du sammen med dine TANKER? 

At være menneske kan være en udfordrende rejse fyldt med mange tanker, følelser, tidspres, dilemmaer og beslutninger. 

Ikke så få mennesker oplever her perioder med tankemylder, overtænkning, vågne nætter eller stress symptomer. 

Men hvad hvis jeg fortalte dig, at det er muligt at navigere i denne verden af tankemylder med ro, overblik og overskud? 

For det ER faktisk muligt, det viser min daglige praksis i min metakognitive klinik og forskningen på området, viser ligeledes det samme - og tilmed som den mest effektive metode på markedet lige nu, til en hel masse områder. 

Men HVORDAN gør jeg det så? Jo - det handler bl.a. om at øve dig i at kunne være passiv med dine egne negative tanker og følelser. Ikke i betydningen af at ignorere dem, skubbe med dem, bruge masser kræfter på at få dem væk eller undertrykke dem. Men i stedet lære at observere dem, uden at blive fanget i deres greb. At observere deres tilstedeværelse uden at gøre noget med dem. At være passiv med dem. Tillade dem at være der og samtidigt bruge mindst mulige kræfter på dem. 

Præcis som at vide du har et myggestik der klør, og lade det være, uden at klø i det og måske vælge et andet fokus i stedet. 

Den Metakognitive metode tilbyder en super effektiv og vedvarende vej til at opnå netop dette. Ved at lære metakognitive teknikker kan du:

  • Observere dine tanker og følelser uden at blive fanget i dem.
  • Skabe en sund afstand mellem dig selv og dine negative tanker for at opnå klarhed og perspektiv, samt indse at rigtig mange af dine pressende eller negative tanker går i sig selv, hvis ikke du "holder dem i live".
  • Træffe beslutninger uden for megen overtænkning eller usikkerhed.
  • Opbygge en følelse af ro og tillid til din intuition og beslutningsproces, så du får tid til at fokusere på den der skaber din succes.

Som menneske, mor/far, ansat, ven/veninde, omsorgsgiver, selvstændig eller dig der gerne vil nå dine mål, er din mentale sundhed og evne til at navigere i komplekse situationer afgørende for din succes, glæde og trivsel.

Lad os sammen udforske de metakognitive redskaber, der kan hjælpe dig med at trives og lykkes i dit hverdagsliv - ikke kun i dag, men på også på den lange bane.

#PersonligtLederskab #Selvstændig #MetakognitivTerapi #MentalSundhed #LevIstedetForAtOverlev #Metakognitivt #Tankemylder #Overtænkning #Perfektionisme

BOOK EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE HER:

Få en gratis 15 minutters telefonsamtale, for at høre hvordan metakognitiv terapi & coaching kan hjælpe dig med de ting du bøvler med i hverdagen eller det der står i vejen for din hverdagsglæde.

Afbudsregler:

Ønsker at ændre eller melde afbud til din samtale, skal dette ske senest kl. 12.00 dagen før samtalen. Du kan melde afbud eller ændre din tid via sms, opkald og e-mail.

Generelt:

+45 24249154  

bks@beritkafton.dk 

Hospitalsgade 4,  lokale 7,  6000 Kolding