TEMADAGE & KURSER

Jeg tilbyder temadage og mindre kurser indenfor emnet BEDRE MENTAL SUNDHED, som kan være nogle af nedenstående emner eller tilrettelagt efter hvad I ønsker inspiration til.

I er mere end velkomne til at kontakte mig, for at vende en ide, høre mere om ydelser tilbudt dig, få et uforpligtigende tilbud eller noget helt andet.

TIDLIGERE AFHOLDT TEMADAGE OG KURSUSFORLØB 

Herunder ser du et lille udsnit at de senest afholdte temadage, workshops, oplæg og kursusforløb. Mit faglige hjerte brænder for bedre mental sundhed både for organisationen, den enkelte medarbejder og de mennesker vi arbejder med. Jeg har afholdt et hav af såvel faglige, kulturelle samt mentalt sundhedsfremmende tematikker - men du/I er mere end velkomne til at henvende jer, med netop jeres forespørgsel, helt uforpligtigende.

  • Pædagogisk og socialt arbejde i et metakognitivt perspektiv - Intro til den metakognitive metode, indblik i nogle af redskaberne og hvordan vi kan lade os inspirere af denne tænkning og metode i det pædagogiske og sociale arbejde, ud fra lokale cases. Kursusforløb over 3 kursusdage.
  • Sådan skaber I bedre mental sundhed på arbejdspladsen, med metakognitiv inspiration - og stå bedre i forhold til stress og psykisk mistrivsel. Inspirations workshop a 3-4 timer.
  • Skab et samarbejde der spiller jeres team og kerneydelse allerbedst.
  • Kommunikationens rolle for din og arbejdspladsens mentale trivsel - skab motivation og bedre trivsel med bevidst kommunikation. 

HVAD SIGER MINE SAMARBEJDSPARTNERE?

BOOK DIN GRATIS AFKLARENDE SALE ELLER UFORPLIGTIGENDE FORESPØRGSEL HER: