METATRIVSEL

- PASSION OG HØJ FAGLIGHED.

.


Om mig

Jeg har selv gået vejen fra et liv med bekymringstanker, stress, mental mistrivsel, lavt selvværd og til at være i trivsel, have overskud, være modig og kunne leve autentisk som MIG - hele mig - samt være mental sund med balance og nærvær i mit hverdagsliv. Også selvom livet helt naturligt kommer med udsving.

Jeg har for første gang nogensinde i mit liv, tabt mig, og er kommet i fysisk sundhed, på en selvkærlig måde, nærværende, intuitiv og på min måde. Det er for mig en kæmpe præstation, i det jeg tidligere har haft en aktiv spiseforstyrrelse og deraf følgende negative handlemønstre samt selvhad.

Tidligere var jeg udbrændt i mit arbejdsliv, mental træt og fysisk udmattet med masser af symptomer på stress, alt i mens jeg i mit arbejdsliv prøvede at overpræstere og performe på højeste niveau konstant, være "rigtig" og lukke af for min kreativitet og skaberkraft fordi det på daværende tidspunkt "stak ud fra mængden" og jeg troede det var forkert.

Personligt kæmpede jeg for, at menneskerne omkring mig kunne li mig og at "stemningen" var god. Jeg forsøgte at overleve i mit eget negative og destruktive selvbillede - alt mens jeg fik billedet udad til at se godt ud.. Glattede ud.

Det værste var faktisk, at jeg virkelig troede, at det var sådan livet så skulle være. for mig.  At jeg troede, at jeg var den der var "forkert" og åbenbaret ikke kunne finde ud af "det".  Så jeg overpræsterede på alle fronter og  jeg prøvede ikke engang at ændre billedet. Tænkte ikke muligheden, før jeg "lå ned" og bed i gulvtæppet med stress.

Jeg søgte konstant efter svar, tog utallige uddannelser, søgte dybt psykologisk efter svaret "inde i mig selv", forsøgte at ændre mit selvbillede gang på gang, men lige lidt hjalp det. Jeg forsøgte ubevidst at kontrollere det meste og mistede derigennem også lidt mig selv. Så ikke længere værdien i,  at leve som mig, frem for en "copy paste" version af andre.

(VIDEO ELLER BILLEDE)Der er tilbud til både private såvel som virksomheder og organisationer. Til dig der ønsker faglig eller privat udvikling, terapi og til dig/ jer der er klar til, at sætte den mentale sundhed på dagsorden og prioritere denne.

Mine tilbud, herunder terapi, kursus og uddannelse tager et solidt fagligt afsæt i evidensbaserede tilgang, hvor forskning, erfaring og forskellige oplevelser er gennemgående.

Jeg arbejder ambitiøst og målrettet frem mod det du ønsker mere af eller drømmer om at opnå, frem for at undgå det du ikke længere ønsker. Jeg tror på at ansvar, fokus, personligt lederskab og motivation er vejen frem.

TAK fordi du er her lige nu og et stort velkommen til Metatrivsel.

Berit Kafton Simonsen

I mange år søgte jeg svar, løsninger og troede jeg skulle "fixes" fordi jeg var forkert eller i udu. Da jeg så møder metakognitiv terapi og redskaberne her, genvinder jeg troen på et liv uden stress, energi underskud, tristhed og fortkerthedsfølelse. Et liv hvor jeg stolt kan LEVE et liv jeg elsker som mig - hele mig og at jeg endda kan bruge "mig" som et vigtigt redskab i mit arbejde. 

Min egen rejse og den hurtige, effektive og vedvarende effekt heraf er således årsagen til, at jeg så brændende ønsker at hjælpe andre med at leve et liv de elsker, i mental sundhed, overskud, trivsel, balance og med alt det livet helt naturligt også rummer.

De sidste mange år i mit virke som orgsniations- og udviklingskonsulent, supervisor og coach har jeg derfor arbejdet ud fra denne faglige passion og med en vision om, at ingen privat som i et arbejdsfællesskab behøver nøjes mere eller mistrives. Og med den metakognitive terapi som fundament, opnår vi bare dette så meget mere effektivt, nænsomt og vedvarende på den lange bane. 

Jeg har derfor skabt MetaTrivsel hvor jeg gennem individuelle terapi sessioner eller tilpassede forløb, gruppeforløb, gruppe- eller organisatoriske processer, supervisionsforløb, kulturarbejder, udviklingsprocesser, workshops, events, foredrag, kurser og uddannelse hjælper andre til trivsel og mental sundhed. 


  Lidt om mig

          BERIT KAFTON SIMONSEN

STIFTER

Stifter af Beritkafton.dk samt Metatrivsel.dk og har en kandidatgrad i pædagogisk antropologi, er uddannet nlp practitioner, livsdesigncoach, narrativ supervisor og udviklingskonsulent, samt certificeret metakognitiv terapeut fra Cektos (med påbegyndt international MCT-I certificering ved Adrian Wells). 

Berit har mange års erfaring i arbejdet med andre mennesker, både børn, voksne, medarbejdere, ledere, pårørende, borgere såvel som frivillige. 

Ligeledes mange års værdifuld erfaring og viden fra arbejdet som supervisor, coach, udviklingskonsulent og pædagogisk antropolog i organisationer og det er blandt andet herudfra i kombination med min solide faglige ballast, at Mental Sundheds Ambassadør uddannelsen er skabt. Og ud fra de behov jeg helt klart ser her, bl.a. for mere mental sundhed, og i tiltagende grad.

Jeg brænder for at vi i fællesskab kan skabe mere og bedre mental sundhed, trivsel, meget færre sygemeldinger og meget mere drømmeliv.

Læs mere om Berit på linkedin (og connect meget gerne)

BOOK DIN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE:

En afklarende samtale er en 15 minutters telefonsamtale

Afbudsregler:

Ønsker at ændre eller melde afbud til din samtale, skal dette ske senest kl. 12.00 dagen før samtalen. Du kan melde afbud eller ændre din tid via sms, opkald og e-mail.

Generelt:

+45 24249154  

bks@beritkafton.dk 

Hospitalsgade 4,  lokale 7,  6000 Kolding