Referencer organisationer og virksomheder

"Berit er super god til at hjælpe medarbejderne til at finde den rigtige løsning for dem. Til at lytte, til at hjælpe dem med at finde ind til kernen i deres problemstilling. En god sparringspartner, med et bredt syn på livet, hun kan hjælpe med at finde de gode nuancer, få det enkelte menneske til at finde vejen ud af " mørket" hen mod "lyset" og lysten til at være. Jeg håber jeg igen får mulighed for et samarbejde med Berit. "

Lykke Frydeldall

Centerleder, Amaliehaven Plejecenter, Sønderborg Kommune.

"Berit er en der brænder for opgaven og hun magter at favne medarbejderne, således at de føler sig set - hørt og inddraget. Kan varmt anbefales til konfliktløsning i teams."

Børge Moos

(Tdl.) Centerleder, Guderup Plejecenter, Sønderborg Kommune

"Berit har en årrække været supervisor hos os, hvor hun har faciliteter teambuildingsprocesser i 10 forskellige teams. Fokus har været udviklingen af faglighed, kommunikation, samarbejde og trivsel. Berit har formået at støtte en ny organisation i denne meget svære og komplekse proces, på professionel og rummelig vis, både i forhold til personalet og ledelsen. Det har været en stor fornøjelse og meget lærerigt at have Berit som samarbejdspartner.

Brian Larsen Toft

Afdelingsleder Botilbuddet Løvkær, Sønderborg Kommune.

"Jeg startede samarbejdet med Berit i 2017, hvor jeg var afdelingsleder. Hun blev ansat til at kigge vores kultur efter i sømmene, samt skabe et flow i de forskellige teams omkring borgerne. Berit viste her en udpræget sans for, at lytte og tale sig ind i de udfordringer vi havde. Siden maj 2018 har jeg haft den fornøjelse, at have Berit som superviser/facilitator som medarbejder. Er Berit til stede som supervisor, får hun stillet de spørgsmål der gør, at vi arbejder os ind i kernen, husker vores kerneopgave og formår altid selv at finde løsningerne. Berits overbevisning er, at vi selv sidder med løsningen, vi skal bare finde ind til den. Er hun til stede som facilitator, formår hun at holde os på sporet. Hun får os bragt tilbage til kernen af vores samtale og samtidig formår hun, at alle bliver hørt, set og mødt i vores eventuelle frustrationer. Jeg vil til hver en tid anbefale Berit, om du har brug for en superviser, facilitator, rådgiver eller vejleder.

Rikke Christiansen

Pædagog og tdl. afdelingsleder, Botilbuddet Løvkær, Sønderborg Kommune.

Udtalelser for forløb

"Jeg kan varmest anbefale Beritkafton.dk Jeg var kommet til en kæmpe sten på min vej , jeg hade brug for at blive guidet og slippe mig selv fri ,det var så her jeg opdagede Beritkafton.dk på facebook. Jeg tag mod til mig at skrev til Berit Kafton Simonsen og , vi blev enig om en samtale i tlf. Dette medfødte at jeg nu er på min livs rejse , hvor jeg lærer at slippe mit liv fri . Jeg er på en rejse hvor jeg er på opdagelse i mit liv lærer at sætte mig selv fri , og skabe det liv jeg drømmer om at leve . Jeg har nu været igang siden start marts , og jeg kan virkelig fornemme mig selv igen , mine drømmer begynder at tage form . Så kære kvinde /mand har du brug for at blive guidet i dit liv så tøv ikke med at tage fat i Beritkafton.dk , jeg er på min livs rejse det er så dejligt at komme ind på ens livsværdier-skyggesidder-selvbillede-kultur-styrkesidder-livsballance. Mine varmeste anbefalinger"

Mille Clara Feldborg

Selvstændig

"Berit har været med til at ændre min måde, at tænke på og en hjælp til, at accepterer min situation. Via samtaler med Berit har jeg fundet ud af hvad, der er vigtigt og hvordan jeg kunne komme videre, ikke kun i mit arbejdsliv men også privat. Hun har hjulpet mig til ikke at være nervøs eller bange for at ændre min situation, om det er privat eller karriere. Jeg kan varmt anbefale Berit.

Mvh. Signe

Update: Efter endnu en coaching fra Berit ser jeg mere klart. Det har gjort at jeg har taget en beslutning der ændrer mit liv. Denne ændring er gået fra bekymring og usikkerhed til fattet, realistisk og troen på at jeg kan og er på rette vej i at finde mig selv "

Signe Maria Reedtz

Pædagog

"Mit tre måneders forløb med Berit har været det mest givende jeg nogensinde har været igennem. Hun er så omsorgsfuld og står med sine virtuelle arme åbne, så man får lyst til selv at åbne op, for at processere sig selv. De redskaber man får er brugbare og nogle jeg tager med mig fremadrettet, så jeg fortsat kan være i min proces. Jeg har igennem forløbet rykket mig helt vildt, både fagligt og personligt. Jeg står nu stærkere tre måneder senere og føler at jeg i sandhed er en powerwoman. Hun sætter andre perspektiver og tanker i gang, som gør at processen hele tiden er i bevægelse. Jeg har især lært meget om mig selv og mine grænser, og at jeg nu hviler mere i mig selv end nogensinde før. Det har været et stærkt samarbejde som jeg er oprigtigt taknemlig for. De varmeste anbefalinger herfra, hvis man ligesom jeg vil arbejde for hele tiden at blive den bedste udgave af sig selv.

Af ❤️ tak."

Ida Kilde

Sygeplejerske og deltager på 3 måneders forløbet (SDF)

"Først og fremmest, tusind tak for dit positive sind. Hvis ikke man er i godt humør, så er man det efter en samtale med dig Jeg har på så kort tid lært, at få prioriteret mig selv og ser mere positivt på ting, som skræmte mig før. Jeg er ikke i mål endnu, men med dig, så er jeg ikke i tvivl om, at det hele går den rigtige vej "

"Sæt dig fri" deltager


"Kan varmt anbefale Berit Kafton Simonsen. Jeg har været i et 3 måneders forløb hos hende og jeg rykkede mig helt vildt.

Berit er empatisk, faglig dygtig, handlingsorienteret, og meget positiv og støttende i processen.

Hun er super god til at se muligheder og at stille de rigtige spørgsmål "

Cassiopeia Dyrlykke

Deltager på 3 måneders forløbet (SDF).

"Glæder mig til at komme endnu længere til bunds i de overbevisninger der ikke gavner mig længere. Det var stort sidst vi snakkede sammen - hold da op en øjenåbner. Sidder stadigvæk med taknemmelighed over hvad du gjorde for mig. Så det er sådan set dig der er SEJ. Glæder mig til at løse flere knuder op. Vi snakkes ved du skønne kvinde og tak for dig. "

Hanne Kirkmand Skøtt

Coaching forløb

"Jeg har haft et forløb ved Berit, som jeg vil anbefale på det varmeste. Hun får skabt en ro, er en tillidsfuld, super behagelig person at snakke med. Jeg har fået nogle Wake up Calls om mig selv. Berit er dygtig til at stille spørgsmål og samle op, så man føler sig mere afklaret. Berit har været en stor inspiration for mig

Linda Hede

Coaching forløb

"Har haft de skønneste samtaler med Berit og jeg har hver gang fået ny livskraft, til at fortsætte den rejse jeg er på. Når jeg har været ved at opgive og var ved at miste troen på mig selv, så fik Berit mig til at se på mit liv med nye positive øjne, så jeg igen var klar til at kæmpe videre mod mine ønsker og drømme. Jeg kan kun gi' Berit min varmeste anbefaling. " 

Christina Lykke Hansen

Coaching forløb

"Mit livs bedste beslutning, at deltage på Bootcampen Jeg er gået fra at føle mig tom og usikker indeni, til at vide, hvad jeg vil med mit liv og virkelig have troen på det... troen på MIG Jeg er blevet mere glad, selvstændig i tankerne og kan nemmere kontrollere mit mind-set og stoppe usikre, selvdestruktive og negative tanker. Nøglen til din personlige og faglige succes, kan du finde hos Berit Men det kræver du er KLAR til forandring og investering i dig selv! Du skal være klar og villig til at kigge indad og fremad Så kan intet stoppe dig igen! KÆMPE hep herfra Sæt dig selv fri og mærk forelskelsen til din egen styrke og livets muligheder ALLE døre åbnes og du TØR vælge frit"

Michelle Hedegaard Nielsen

Pædagog

Udtalelser Metakognitiv Terapi

"Det er gået fra at føles som et KÆMPE stort bjerg ... og virkelig op ad bakke - til at være en lille bitte sten, som hvis den kommer i skoen, nemt kan omplaceres så den ikke fylder mere.

Wow - hvor er det spændende og fantastisk hvad det her kan. "

Socialrådgiver

.

"Det er fantastisk at opleve at jeg så hurtigt er på vej til at kunne styre det med at mine tanker indimellem forvilder sig ind i en nedadgående spiral, som overhovedet ikke gør noget godt for mig. Det kræver at man indser hvilke tanker, der er gode og hvilke tanker der fylder alt for meget. Tænk at man rent faktisk kan lære at have kontrollen over det! Det er da langt sjovere at have en hverdag, hvor man kan undgå at bruge unødvendige kræfter på tanker, der egentlig bare trækker mig nedad. Jeg vil da langt hellere fylde mit liv med gode ting, og tanker, der gør mig glad. Selvfølgelig kræver det øvelse det her, men har man først forstået tankerne bag det metakognitive, så er det faktisk ikke så svært at få ind under huden. Jeg ville ønske at mange flere lærte det her....for det giver ro og er så livsbekræftende!!"

Pædagog

Den Blå Oase - Åbenrå

"Det virker - allerede her efter 3. gang har min bekymringstid halveret sig, jeg oplever en meget større kontrol over mine tanker og bruger nu den "ekstra" tid på mine børn og det jeg synes er sjovt.

Jeg GLÆDER mig til at fortsætte denne rejse med Berit og ville ønske alle havde mulighed for et forløb som dette.

... og så vil jeg bare lige sige, at jeg har været på samtalerne online. Det fungerer rigtig godt og Berit er god til, at skabe et trygt samtalerum allerede første gang, så det er bestemt ingen hindring at det er online."

Leder 

Sygepleje faglige område

"Jeg har nu haft 4 samtaler med Berit og oplever, at jeg nu kan være i situationer med mange og stressende tanker i væsentlig længere tid end før og måske vigtigt af alt, uden at jeg bliver fysisk dårlig og går i "panik". Det gjorde jeg hurtigt før.

Jeg døjer med stress (igen) og tendens til depression, hvilket jeg har gjort stort set hele mit liv. Det har hæmmet mig virkelig meget, ikke mindst på mit job og socialt. Så det er en kæmpe forandring pludselig at opleve, at jeg faktisk KAN kontrollere mine tanker og være i situationer hvor jeg mærker følelserne bruse, og stadig føle en ro indeni, så jeg kan holde mit fokus og vælge hvad jeg gør ved dem.

Jeg er godt på vej, øver mig stadig og glæder mig helt vildt til at se, hvor meget tid og frihed forløbet ender med at "give" mig. "

Morten

Indenfor psykiatrien

Kunne være spændene ikke at skrue tiden tilbage, og så møde Berit en måned inden min første indlæggelse på Åbenrå psyk. 

Det gik nemlig helt galt. - Skulle snart til at betale husleje derude, så meget jeg var der. Sjovt, var det ikke.

 Men så møder jeg to af de vigtigste kvinder i mit liv. Først en psykiater "P" og så Berit Kafton Simonsen´s  Metakognitive forløb. Uden de to tør jeg slet ikke tænke på, hvor jeg havde været idag.

Så hvis du har lidt problemer med tankerne, så hop med på et forløb!  Havde jeg bare, mødt de to 1-2 måneder inden min første indlæggelse, er jeg næsten sikker på, at jeg havde undgået 3år i helvede.

 I dag har jeg det psykisk l godt.

Lars

Deltager på Metakognitivt gruppeforløb.

Noget af det bedste ved forløbet er, at det virker allerede efter få samtale og at man få et redskab som er let at arbejde med.

Du skal skynde dig at booke en plads på det næste metakognitive gruppeforløb, fordi det er hammer godt og fordi man hurtigt kan mærke en bedring

Margrethe Holm

Deltager på Metakognitivt Gruppeforløb.