VIRKSOMHEDER, UDDANNELSE & KURSER


Individuel metakognitiv terapi og coaching forløb er for dig der bøvler med psykisk mistrivsel så som angst, stress depression, OCD, PTSD og andre psykiske lidelser. Men det er også for dig, der ønsker at opnå et højere selvværd hvor de selvkritiske tanker ikke fylder så meget mere og hvor der er meget mere plads og energi til, at leve et friere liv som du elsker. 

Vi anbefaler særligt et individuelt forløb til dig, der oplever at bøvle med en psykisk lidelse i svær grad - er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så kontakt os endelig for gratis sparring og rådgivning.  Book en tid ved at klikke på billedet!

Som beskrivelsen fra den individuelle terapi og coaching - dog er der ved køb af et klippekort a 5 sessioner en rabat på ca. 150 kr pr. session. Efter et klippekort forløb, er der mulighed for, at tilkøbe yderligere enkelt sessioner til samme pris ved behov.

Klik på billedet og gå til klippekortet!


Et gruppeforløb er ligesom de individuelle sessioner - dog vil det ikke kunne tilpasses 100% den enkelte hele vejen igennem forløbet - men vi kommer så godt rundt omkring dine udfordringer som muligt.

Vi har rigtig gode erfaringer med, at deltage i et gruppeforløb som kolleger, ægtefæller, venner eller lignende, da det kan styrke udbyttet også efterfølgende. 

KLIK mere på billedet og læs meget mere om gruppeforløbene, styrken i at kunne udvikle dig og styrke din mentale trivsel sammen med ligestillede mennesker, oversigt over de næste hold samt mulighed for at booke din plads.


Er du i tvivl, bliver du usikker på, om den metakognitive terapi og coaching er noget for dig, om du skal vælge gruppeforløb eller et individuelt? Eller måske du har et ønske, der ikke lige står beskrevet her på siden, så kontakt mig hellere end gerne, og gør brug af dette gratis og ganske uforpligtigende tilbud.

Klik på billedet og book din tid nu!

BOOK DIN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE HER: 

Afbudsregler:

Ønsker at ændre eller melde afbud til din samtale, skal dette ske senest kl. 12.00 dagen før samtalen. Du kan melde afbud eller ændre din tid via sms, opkald og e-mail.

Generelt:

+45 24249154  

bks@beritkafton.dk 

Hospitalsgade 4,  lokale 7,  6000 Kolding

Information:

Priser

Om mig

Kontakt

Privatlivspolitik