Oplever at at ideer eller tanker popper som popcorn i din hjerne? Gode ideer, muligheder, drømme, ambitioner? 

2024-04-19

Oplever at at ideer eller tanker popper som popcorn i din hjerne? Gode ideer, muligheder, drømme, ambitioner? - Lær at styre dit fokus så det tjener dig og du når dine mål.

Kender du det, at din hjerne elsker at producere ideer, muligheder, åbninger, drømmescenarier eller tanker om at nå dine ambitioner? Til tider fæles det som de lækreste sprøde popcorn der bare popper ud fra din hjerne. 

De kan opleves så lækre, at det kan være vanskeligt ikke liiiige at smage bare lidt på dem, løbe lidt med dem og handle på nogle af dem næsten uanset hvad du ellers sidder med, sætte et lille skib i søen, ikke fordi det ellers passer ind, men fordi de er SÅ tillokkende, energigivende og mulighedsskabende. 

Bagsiden kan dog være, at de kommer til at stjæle dit fokus, din opmærksomhed, din tid og måske endda på den længere bane; forhindre dig i at opnå de mål du ambitiøst sætter dig.

Det Kan opleves enormt frustrerende, trættende og belastende og for manges vedkommende bliver det måske endda et "event" der kan trigge tanker som "hvorfor kan jeg ikke finde ud af det?", "er der noget galt med mig?", "Har jeg mon adhd....?" 

Hvad nu hvis du "bare" har en kreativ og entusiastisk hjerne der er vildt god til at spotte muligheder og giver dig energi ved netop dette? Hvad nu hvis det slet ikke er forkert at være sådan? Hvad hvis det endda er en kæmpe styrke? 

Hvad nu hvis DU faktisk kan lære at respondere og håndtere netop sådanne tanker på en måde, så du både kan udnytte drivet heri OG kan lære at holde fokus på det der er vigtigst for dig og tjener dig eller din virksomhed/ dit job bedst - også på den længere bane? Hvad ville det betyde for dig? Hvilken forskel ville det kunne betyde?

De metakognitive redskaber er geniale til netop at lære at styre dit fokus og din bevidsthed - for det ER muligt med den rette øvelse og guidance i metoden og øvelserne.

Hvorfor forsøge at undertrykke eller at slukke ideerne, hjernens aktivitet, popcornene - hvis du kan sameksistere med dem, og bruge dem konstruktivt til at nå dine mål eller til at få deres fede energi?

Tip: 

Prøv at være nysgerrig på, om du mon kan tillade at hjernen helt spontant og naturligt producerer disse "popcorn", uden at du behøver gribe og smage på dem alle?

Hvis de gerne må poppe af sig selv uden at du behøver gribe dem eller smage på dem lige der. At du bare lad dem have sit eget liv lige der - du kan altid gribe dem lidt senere når det passer bedre ind. 

Får du en guld ide som du SKAL gribe lige der, så prøv at skriv den ned til et senere tidspunkt - og re-fokuser på det arbejde, den opgave eller det nærvær du sad med lige der. 

Gad vide om det er muligt for dig? 

Og hvad mon det gider dig at kunne styre dit fokus bedre?


BOOK EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE 

Book en gratis afklarende samtale samtale pr. telefon (ca. 15. minutter)